<h2>   </h2> Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image
Previous Next
ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

 
Πετρακόπουλος Δημήτριος
Χωματουργικές Εργασίες - Αδρανή Υλικά Κομοτηνή
Η επιχείρησή μας “Πετρακόπουλος Δημήτριος” η οποία εδρεύει στην Αίγειρο Κομοτηνής, εδώ και αρκετά χρόνια έχει ως βασικό αντικείμενο της τις χωματουργικές εργασίες παντός τύπου και αναλαμβάνει με συνέπεια και επαγγελματισμό έργα στην Κομοτηνή, την Ξάνθη και σε όλο το νομό Ροδόπης. 
 
Με τη πάροδο του χρόνου και ανταποκρινόμενοι στις απαιτήσεις των πελατών μας, εκσυγχρονίσαμε τα μηχανήματα και τα φορτηγά μας ώστε να μπορούμε να προσφέρουμε ολοκληρωμένες προτάσεις και λύσεις που θα ανταποκρίνονται στις εξειδικευμένες ανάγκες κάθε πελάτη.
 
Διαθέτοντας χρόνια παρουσίας στον χώρο, εξελιγμένα και σύγχρονα μηχανήματα, καθώς και έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό, μπορούμε να ανταποκριθούμε σε κάθε είδους χωματουργικές εργασίες, μικρές ή μεγάλες και να τις φέρουμε σε πέρας στους συμφωνηθέντες χρόνους παράδοσης. 
 
Στην πολύχρονη πορεία μας έχουμε αναλάβει και ολοκληρώσει με κάθε συνέπεια και επαγγελματισμό έναν μεγάλο αριθμό έργων τόσο του δημοσίου όσου και του ιδιωτικού τομέα στην Κομοτηνή, την Ξάνθη και σε όλο το νομό Ροδόπης.
 
Στόχος μας είναι η άμεση εξυπηρέτηση των πελατών μας καθώς και η  ποιότητα όλων των παροχών μας με το χαμηλότερο δυνατό κόστος προσαρμοσμένο στις ανάγκες του κάθε πελάτη. Η πολυετής πείρα και η τεχνογνωσία μας εγγυάται την άριστη και άμεση εκτέλεση κάθε εργασίας.

Είμαστε στην διάθεση σας, μην διστάσετε να απευθυνθείτε σε εμάς για την ανάθεση κάθε χωματουργικής εργασίας.

Πετρακόπουλος Δημήτριος | Χωματουργικές Εργασίες - Αδρανή Υλικά  
Αίγειρος, Κομοτηνή
Τηλ: 2531097335 Κιν: 6977478226